digitaal
          De nieuwe 
    digitale versie met
         echte foto's

Laatste
nieuws
Bereken
uw BMI
Uw gewicht: kg
Uw lengte: cm

digitaal

Een dietist maakt voor jou een digitaal stippenadvies “op maat”. Dat doet de dietist op basis van een eetdagboekje wat jij voor een aantal dagen hebt ingevuld.

Bij het digitaal stippenadvies hoort ook  een stippenkaart en een instructie hoe te werken met de stippen . Je hebt elke dag een nieuwe stippenkaart nodig. Digitaal staat elke dag automatisch een nieuwe stippenkaart voor je klaar. 

Afvallen kan alleen als je je houdt aan het aantal stippen wat is aangegeven.

Lukt het je soms niet om je aan de stippen te houden, vul die dan toch maar eerlijk in op de stippenkaart van die dag.

In het weekend, 2 dagen per week, mag je extra stippen gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld op vrijdag en zaterdag, of op zaterdag en zondag. In de digitale versie verschijnen deze extra stippen automatisch op de afgesproken 2 dagen. Een weekenddag met extra stippen mag je ook ruilen met een verjaardag of een feestdag die misschien ergens in de week valt. Per week kunnen de extra stippendagen gewijzigd worden,naar wens.

Je mag variëren in de hoofdmaaltijden, mits het aantal stippen blijft kloppen. Dat geldt ook voor de tussendoortjes .

Je mag als alles goed gaat, ook met de stippen “schuiven”, binnen dezelfde dag. Dus als je bij voorbeeld bij het ontbijt 2 stippen overhoudt, mag je die later op die dag bij de warme maaltijd er bij nemen. Je mag echter geen stippen sparen en die meenemen naar een volgende dag!

Weeg je op een vaste dag in de week, op een vast tijdstip en op een vaste plek. 


Hier de iconen en linkjes, div staat helemaal onderaan, onder close_footer