Schriftelijk - Werkwijze
          De nieuwe 
    digitale versie met
         echte foto's

Laatste
nieuws
Bereken
uw BMI
Uw gewicht: kg
Uw lengte: cm

Schriftelijk

Een diëtist maakt voor jou een stippenadvies “op maat”. Dat doet de diëtist op basis van een eetdagboekje wat jij voor een aantal dagen hebt ingevuld.
Het Stippenadvies wordt door de dietist voor jou uitgeprint. Er hoort ook  een stippenkaart bij en een instructie hoe te werken met de stippen . Bewaar de originele stippenkaart  om zelf weer nieuwe kopieën te kunnen maken . Je hebt elke dag een nieuwe stippenkaart nodig.

Afvallen kan alleen als je je houdt aan het aantal stippen wat is aangegeven.

Lukt het je soms niet om je aan de stippen te houden, schrijf dat er dan eerlijk bij op de stippenkaart van die dag.

Je hebt 2 extra -stippen -dagen per week. ! Het aantal stippen wat je dan extra mag gebruiken  is aangegeven onderaan het stippenadvies  en onderaan de stippenkaart . De extra stippen kun je bij voorbeeld gebruiken voor 2 weekenddagen.
Een weekenddag met extra stippen mag je ook ruilen met een verjaardag of een feestdag die misschien ergens in de week valt.

Je mag variëren in de hoofdmaaltijden, mits het aantal stippen blijft kloppen. Dat geldt ook voor de tussendoortjes .

Je mag als alles goed gaat, ook met de stippen “schuiven”, binnen dezelfde dag. Dus als je bij voorbeeld bij het ontbijt 2 stippen overhoudt, mag je die later op die dag bij de warme maaltijd er bij nemen. Je mag echter geen stippen sparen en die meenemen naar een volgende dag!

Weeg je op een vaste dag in de week, op een vast tijdstip en op een vaste plek. 
Hier de iconen en linkjes, div staat helemaal onderaan, onder close_footer