Laatste
nieuws
Bereken
uw BMI
Uw gewicht: kg
Uw lengte: cm
Terug naar nieuws

Workshop Stippencoach

Uitnodiging Workshop Werken met Stip en voedingsbegeleiding bij autisme.

Op vrijdag 30 september geven wij als stippencoachteam weer een workshop over het werken met het programma en wordt casuistiek besproken waarbij Stippencoach kan worden toegepast. . 

Er wordt aandacht besteed aan hoe digitaal met de stippen te werken. Verder wordt aangegeven hoe je met voeding om kunt gaan bij mensen met autisme. 

Uitnodiging Workshop Werken met Stip en voedingsbegeleiding bij autisme- 30 september 2022

OP vrijdag 30 september zal de Workshop Werken met Stip en voedingsbeleiding bij autisme plaatsvinden. In de ochtend zal de Stippencoach methode centraal staan en wordt ook de digitale Stippencoach omgeving toegelicht. In de middag staan casuïstiek en voedingsbegeleiding bij mensen met een autisme spectrum stoornis centraal. Jacqueline Heeren neemt jullie mee in hoe je deze doelgroep begeleidt en geeft handvatten om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Jacqueline Heeren heeft als coach 30 jaar ervaring in het begeleiden van bijzondere doelgroepen, onder andere autisme.
Na deze scholing heb je praktische handvatten voor het werken met cliënten met autisme en weet je hoe je Stippencoach inzet en gebruiken kunt in de praktijk.
De workshop is geschikt voor diëtisten die werkzaam zijn in de verstandelijk gehandicapten sector en/of deze patiëntengroep in de 1e lijn begeleiden en voor kinderdiëtisten.
Waar en wanneer
Datum: vrijdag 30 september 2022 Programma:
− 9.30 uur ontvangst met koffie en thee − 10.00 uur start workshop
− 12.00 uur Lunch
− 16.15 uur einde workshop
Locatie: de Roos Stadhuis, Markt 10, Zaltbommel
Kosten €75,- voor diëtisten met een licentie. Diëtisten zonder licentie €85.
Deze scholing valt onder een niet-geaccrediteerde scholing.
Aanmelding
Heb je belangstelling? Schrijf je in via: https://forms.gle/8jV4GBawhVRU2EFt6
Inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling (€75 voor diëtisten met een licentie, €85 voor diëtisten zonder licentie) op rekeningnummer NL32ABNA0420178473 t.n.v. Stippencoach B.V.
Heb je vragen? Mail deze dan Stippencoach door een e-mail te sturen naar info@stippencoach.nl
Hier de iconen en linkjes, div staat helemaal onderaan, onder close_footer